28 oktober 2009 – Dagen efter

Efter en lugn natt så var det lite fler undersökningar. Inte så mycket att göra mer än koppla bort sjukhusrädslan, är ju livrädd för sprutor och sånt. Här tar dom blodprover stup i kvarten.
Iväg på CT röntgen och lite ultraljudsröntgen på halsen. Sen åkte jag även iväg på Magnetröntgen. Man spänns fast och körs in i en tunnel. Maskiner lever och låter som bara den. Fick ligga i den i en halvtimme tror jag. Kändes jobbigt och dom fick dra ut mig en gång för jag skulle få lite frisk luft. Dom såg nog något som dom ville kolla extra på så dom spruta in lite konstrast.
Hann väl precis tillbaka till avdelningen jag låg på och fick då veta att jag skulle upp till strokeavdelningen ( geatriska avdelningen). Då började tankarna fara runt i huvudet.Jag känner mig ju helt frisk varför skulle jag upp dit..
Doktorn kom och förklarade vad det var som jag hade varit med om.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *