31 oktober 2009- Säng säng säng

Första natten i sin egna säng känns som starten på ett nytt liv. Inte så många tankar som har farit igenom huvudet på mig men däremot förstår man att de nära och kära har hunnit tänka desto mera och har varit mycket mer oroliga än vad man själv. även om natten har varit lite underlig med känslor om att tänka om det hände igen. Men är ju genomsökt på innan och utan och det finns ju inga fel på mig. Och med medicinen så ska det ju inte hända någon mer gång för mig. I allafall inte på mycket länge.
Nu ska jag ta igen mig och se till att orkar med vardagslivet igen. Långtidssjukskriven , någotlunda lång tid för mig är det en lång tid då jag inte varit sjukskriven av läkare någonsin. En vecka ska jag vara hemma helt och sen ska jag börja jobba halvtid i tre veckor. Och inte nog med det jag får inte köra bil på tre veckor.
Men jag ska nog vara glad ändå, det visar sig att det är en väldig kort tid för strokepatienter. Min rumskamrat fick inte köra bil på 6 veckor.
Ska köpa mig en lott för att se om jag har samma lycka på spel som i min sjukdom.
Nä jag vann inte något på lotten men jag vet nu att hälsan är inget man kan köpa sig för pengar. Nu gäller det att tänka på vad man äter och se till att få lite motion. Jag vet att jag inte kommer att ha en strikt matkost utan kommer att unna mig lite onyttig mat då och då men kommer att tänka mig för ännu mer än vad jag gjorde innan. älskar ju att laga mat så vi hade rätt bra kost innan också.
Motion? Kommer väl inte heller där att överdriva men måste ju ut och röra på mig. Så det blir promenader och så hoppas jag att det blir lite rörelse när jag börjar träna pojkarna i fotboll igen. Skriver när och inte om för jag vill komma tillbaka till det normala livet igen. Jag vet att jag måste ju ändra lite i livet och plocka bort lite stressfaktorer så det kommer att bli ändringar men får ju se till att det är ändringar som inte gör att livet blir drabbat.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *