17 November 2009- Kontakt med Försäkringskassan

 
Försäkringskassan ringde och det var en trevlig kille som svarade på mina frågor jag hade mailat in och förklarade att jag inte skulle sjukanmäla mig själv utan företaget skulle ringa in och sjukanmäla mig. Sen frågade han mig om jag inte skulle vara lite mer sjukskriven innan jag började jobba. Det var inga problem om jag var sjukskriven längre. Tackade nej för jag vill ju tillbaka till det normala livet.
Fick till svar att han skulle fixa till alla mina papper och betala ut sjukpenningen till mig.
Jag trodde ju att det skulle bli en segdragen och jobbig period för att få ut mina pengar. Det är ju de erfarenheter och det jag har hört ifrån  vänner och bekanta som har haft med försäkringskassan att göra. Kanske har jag bara tur att få tag i rätt kille på FK.
Och ja ni kan räkna med att jag har sparat hans telefonnummer och mailadress om jag skulle behöva ha hjälp igen hos FK som jag hoppas jag slipper men numera vet jag att allt kan hända en.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *