30 oktober 2012 – Betydelsefull person

Det finns självklart många betydelsefulla personer som har hjälpt mig och stöttat mig under åren men dessa vet om det , hoppas jag.  Familjen , mina föräldrar , vänner och kollegor som har varit förstående och hjälpsamma i allt och lite till.  Dom har varit mina små änglar. Tror nog att min morfar har suttit på ett moln och vakat över mig med.

Men sen finns det personer som man inte har träffat eller känner men som har hjälpt mig och gett mig krafter.

En sådan ängel är Jill Johnson som har gett mig krafter och energi. Vet inte hur många gånger jag har lyssnat igenom hennes skivor nu men dom blir bara bättre och bättre för varje gång.

Hon sprudlar ju av energi och glädje.  Blir alltid så glad när jag ser hennes leende ögon och leende.

Så på detta sätt vill jag framföra mitt hjärtliga tack till min lilla ängel Jill.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *