Skön promenad

Fick en släng av hjärntrötthet igår kväll det var ju ett tag sedan jag kände av det så mycket. Brukar ju ju känna av när det är dags att ta det lugnt och vila mig klar i skallen. Men nu blev det lite för mycket och det blev lite för mycket runt mig, frugan och stora dottern pratade, bebis skrek, mellan dottern for runt och dansade samtidigt som TV:n var på. Det var lite för mycket igår.

Så det blev en härlig promenad ute i regnet och mörkret helt allena. Lite soft musik i hörlurarna så inget som störde mig. Kändes riktigt skönt även om jag var lite frusen och dygnvåt så var det underbart.

Men det fick bli en liten biltur efter för både mjölk,yoghurt och brödet var slut. Vet att jag inte borde köra bil när jag är hjärntrött men blev pigg av promenaden så det gick bra.

Men idag känns det bra igen. Lite trött men livet är ju underbart

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *