20 år yngre

Var på en hälsokontroll hos min nya doktor . Han skickade mig till sjukhuset för att ta en massa prover , hela 15st rör tappade dom mig på. Och jag som är livrädd för sjuksköterskor och sånt folk.

Sen skulle jag även ta ett EKG.
Väl inne på undersökningsrummet på sjukhuset så lämnade jag min remiss och körkort till sjuksköterskan, som förresten var väldigt söt men det var lite off topic .
Hon tog min remiss och mitt körkort och började knappa på datorn . Hon höll på länge och väl men det var ok. Jag låg på britsen och hade en trevlig utsikt.
Efter ett tag så frågade hon om jag kunde säga mitt personnummer.
Visst sa jag, 680. Tack sa hon det räcker .
– jag trodde det var 8806….. sa hon.

Hon gjorde mig helt plötsligt 20 år yngre. Tror attan att mitt hjärta bultade på bra på EKG:et. Inga fel på hjärtat iallafall.

Återbesöket hos doktorn veckan efter gick bra också.

Inga påpekande förutom att mitt socker låg lite högt på morgonen och han rekommenderade mig att inte äta frukt eller dricka juice på kvällen. Det är väl ok det brukar jag ju inte göra ändå. Undrar om han även menar godiset och saften också men bara sa det lite fint för jag inte skulle ta illa upp ???

Sen sa han att D-vitaminet låg lite lågt men det har ju varit dåligt med sol både nu i vinter och i somras . AHHH tänkte jag han ska skicka mig till ett soligare land för att få lite sol.

Men ack där bedrog jag mig. Det räckte med ett piller sa han 🙁

Men jag är ju endast 24 år så får väl vara nöjd med det till bubblan spricker och någon säger att jag bara drömmer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *