Om

Först vill jag säga att många av tipsen som jag skriver här är mina personliga upptäckter och erfarenheter . Det finns inte några vetenskapliga belägg eller tester på dessa utan det är mest sådant som jag har upptäckt hjälper mig.  Så var det sagt.

 

Egentligen är detta bara en enkel dagbok för att jag ska minnas men även om det är någon som vill ta del av mitt liv efter min stroke.  Har även ett liv utanför det som skrivs här men det finns på en annan blogg.

Hela sidan handlar i huvudsak om mig , kommer inte att skriva mitt namn här men det är rätt lätt att luska ut om man vill och det okej eller om man kontakta mig så berättar jag gärna det. Det är mest att jag inte vill att sökmotorerna ska kunna söka det. Sidans funktion och tanke har inte något med att jag som person ska synas på utan sidan handlar om att vem som helst kan drabbas.

Jag var helt frisk hade inga symtomer på att jag skulle drabbas, låg inte i riskzonen, hade varit på två hälsoundersökningar via jobbet och fick ett ok-stämpel i häcken fast dom påpekade att jag var lite för kort för min vikt eller om dom sa att jag hade några kilo mer än vad jag borde. Jag drog helt enkelt en nitlott när jag drabbades av min stroke. På sjukhuset efter min stroke så hittar dom inte heller orsaken till min stroke. Det var troligtvis lite slagg i blodkärlen som hade lossnat.

Kommer även att samla en massa information om Stroke som jag har samlat på mig.  Det är ett försök att försöka hjälpa andra som drabbas eller är anhörig.

Bilderna på bloggen är privata eller så är det fria bilder ifrån bland annat http://bilder.alltinggratis.se  , http://www.sxc.hu och liknande sidor där bilderna får användas fritt för privat bruk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *