Hoppa till innehåll

Odoo Implementation

[ux_slider] [ux_banner height=”500px” bg=”1103″ bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.17)” link=”http://jndcom.com/system/odoo-erp/”] [text_box text_color=”dark” position_x=”50″ position_y=”50″ text_depth=”5″]

Vilka behov har ni?

Odoo kan byggas efter era behov nu och uppgraderas efter framtida behov. Kanske behöver ni bara ett CRM till att starta med för sen utveckla er verksamhet senare och lägga till moduler i systemet när ni får behovet.

[/text_box] [/ux_banner] [ux_banner height=”500px” bg=”1104″ bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.17)” link=”http://jndcom.com/system/odoo-erp/”] [text_box text_color=”dark” position_x=”50″ position_y=”50″]

Odoo affärsystem

Fullt utbyggbart affärssystem som anpassas efter era behov och önskemål.   Ni ska inte behöva anpassa er efter systemet.

[/text_box] [/ux_banner] [/ux_slider]

Odoo ERP anses vara den mest effektiva ERP gäller för alla storlekar av företag. Införande av affärssystem kommer att ge kunderna organisation att dra maximal vinst ur programmet. Odoo genomförande involverar olika funktioner såsom utvärdering, planering, konfigurering,  datamigrering, utplacering etc. Genomförande processen kommer den påverka support och underhåll i organisationen. Således, för att arbeta på olika krav, är expert hantering obligatoriska.

Hantering av processen kommer att vara framgångsrik, endast när genomförandet laget har en förmåga att tänka bortom de tekniska ramarna för klienten och genomföra en skalbar lösning med beaktande av nuvarande äldre system. Detta tvingar en komplett insikt om ändringar behövde göras i kundens tidigare ansökan och leverera en exakt lösning som vinner konkurrensfördelar. JNDcom med sin expertis har fullständig insikt som kommer att erbjuda kunderna företag med brett spektrum Odoo-lösningar.
JNDcom har arbetat med flera medel-till stora företag i det förflutna, planerade har och lyckades flera ERP implementeringsprojekt med garanterad ökning förmåner. Genom sina dynamiska Odoo-lösningar, har JNDcom levererat  utan större  störningar och förseningar till ett otaliga kunder. Våra erfarna ERP experter hjälpa organisationer att hantera ERP implementeringsprocessen mindre som en typisk ERP initiativ och mer som ett företag omvandling.
Vi på JNDcom, kan utföra kompletta Odoo distributioner: från den funktionella analysen fram till den tekniska utvecklingen av nya moduler och användarutbildning. Vi driver både lokalt och på distans. Vi tror starkt på att vår förmåga att leverera kompetenta affärslösningar var möjligt endast på grund av vår omfattande analys och forskning av kundens industriell bakgrund och deras krav. Utvärderingen hjälper oss att identifiera de luckor i funktionerna. Vi erbjuder ett utbud av konsulttjänster som hjälper organisationer att analysera sina behov och planerar att distribuera affärslösningar och skörda frukterna. Vårt genomförande modell har väsentligen:
Kravanalys
Gapanalys
Kostnadsberäkning
Strategisk planering
Produktutveckling / anpassning
Test
Genomförande på kundens plats
Användarutbildning
Underhåll och support
Vi erbjuder regelbundna uppdateringar om produktutveckling framsteg till våra kunder genom rapporter. Vi engagerar våra kunder i varje fas av leveransmodell för att säkerställa framgång för utbyggnaden.