Datorgatan 3

561 33 Huskvarna, Sweden.

Contact us:

sales@jndcom.com
+46 36 330 0666

Working Hours

Mon-Fri 09:00-16:00

Rubrik

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Byta ljudenhet snabbt och enkelt i Windows

Jag är så frustrerad när det är bökigt att använd produkter. Det ska vara enkelt att använda sina produkter.

En sak som jag har gått och retat mig på är när man vill byta ljudenhet i Windows. Speciellt i min Surfplatta, Acer Iconia W510, Där jag vill växla mellan de inbyggda högtalarna, vanliga headset och olika bluetooth enheter.  Då ska man in i inställningarna i ljudenheter och det är ett evigt letande att finna inställningarna.

Men nu har jag hittat ett utmärkt lite program som erbjuder snabbt byte av ljudenhet. SoundSwitch heter det och ni finner det här 

Det är bara att ladda ner programmet och välja de enheter man använder mest, rekommendera att endast välja ett fåtal för annars så blir det ett evigt tryckande på den ”Hot Key” kombination som man har valt.  Jag har tre alternativ Interna ljudenheten, Bluetooth högtalare och Bluetooth headset. Så för att växla så trycker jag bara ”ALT+ F11” tills rätt ljudenhet aktiveras.

 

Man väljer själv vilken ”Hot Key” kombination man vill använda.

 

Du måste vara inloggad för att kommentera

%d bloggare gillar detta: