Datorgatan 3

561 33 Huskvarna, Sweden.

Contact us:

sales@jndcom.com
+46 36 330 0666

Working Hours

Mon-Fri 09:00-16:00

Rubrik

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Linux ett riktigt alternativ!

Efter att ha testat Ubuntu och Linux Mint så har jag kommit fram till de är stabila system och att funktionerna man behöver finns att tillgå i systemen antingen direkt eller med ett knapptryck bort.

Linux har ett programarkiv där man kan ladda ner och installera det program man är i behov av. Självklart kan man inte jämföra de program som är gratis med program som får köpa tusentals kronor men för de flesta så duger dessa program för de flesta.

Vi har gått över ifrån Windows till Linux datorer och program i den fria världen.

Som exempel på program är Libre Office som är ett fritt alternativ till MS Office. Än så länge har råkat ut för att det saknas något i programsviten.

Funktionerna i Libre Office är i stort sett de samma som i MS Office. Det finns ordbehandling, kalkyl, databas och powerpoint så man har allt vad man behöver. Det finns även för MS Windows så vill man testa det så finns det möjlighet.

Så som vi ser det så finns det alternativ till alla program och tjänster, Vi har byggt upp hela vår verksamhet runt dessa alternativ. Vi vill ju leva som vi lär.

 

Du måste vara inloggad för att kommentera

%d bloggare gillar detta: