Datorgatan 3

561 33 Huskvarna, Sweden.

Contact us:

sales@jndcom.com
+46 36 330 0666

Working Hours

Mon-Fri 09:00-16:00

Rubrik

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Olika alternativ att välja vid Linux

Linux finns ju i ett antal olika varianter men blir inte oroliga för det. Grunden av Linux är i stort sett samma sen finns det lite variationer av det så kallade gränssnittet samt att dom är mer eller mindre avskalade/anpassade för olika ändamål.

Jag använder olika variationer på Ubuntu.  Det senaste fyndet som jag har hittat och testat är Peppermint vilken är en avskalad variant av Ubuntu som är utvecklad för att utnyttja molntjänster.

På min bärbara dator har jag två olika Linux installerade. dels så har jag Ubuntu och sen använder jag Peppermint som ett alternativ då jag endast är i behov av att surfa eller behöver komma åt mina dokument jag har lagrade på Google Drive.

Så detta är ett perfekt system för såna som jag som vill ha tillgång till alla sina dokument var jag än är.

Google Drive fungerar bra då det fungerar överallt , via sin dator med riktigt Office program ( jag använde Libre Office) , lånade datorer, surfplattan, bärbara datorer och även mobiltelefonen ( Android).

Alltid tillgång och alltid synkade dokument.

Sen för nöjes bruk så använder jag XBMC som fungerar i alla dessa system.

 

Du måste vara inloggad för att kommentera

%d bloggare gillar detta: