Hoppa till innehåll

Byta ljudenhet snabbt och enkelt i Windows

Jag är så frustrerad när det är bökigt att använd produkter. Det ska vara enkelt att använda sina produkter.

En sak som jag har gått och retat mig på är när man vill byta ljudenhet i Windows. Speciellt i min Surfplatta, Acer Iconia W510, Där jag vill växla mellan de inbyggda högtalarna, vanliga headset och olika bluetooth enheter.  Då ska man in i inställningarna i ljudenheter och det är ett evigt letande att finna inställningarna.

Men nu har jag hittat ett utmärkt lite program som erbjuder snabbt byte av ljudenhet. SoundSwitch heter det och ni finner det här 

Det är bara att ladda ner programmet och välja de enheter man använder mest, rekommendera att endast välja ett fåtal för annars så blir det ett evigt tryckande på den ”Hot Key” kombination som man har valt.  Jag har tre alternativ Interna ljudenheten, Bluetooth högtalare och Bluetooth headset. Så för att växla så trycker jag bara ”ALT+ F11” tills rätt ljudenhet aktiveras.

 

Man väljer själv vilken ”Hot Key” kombination man vill använda.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.