Väntans tider

Sitter och väntar på ett viktigt paket. Men det verkar inte gå så bra.

Vägen från Hong Kong via Arlanda till Huskvarna gick ju snabbt och smidigt men sen ska posten ta hand om paketet och köra det 7 km till ICA så jag kan hämta ut mitt efterlängtade och riktigt viktiga paket.

Kl 07:42 startade leveransen ifrån Posten i Huskvarna för att köra ut paketet till ICA Nära och nu är kl 15:25 och  ännu har det inte kommit fram. Sitter ju här på kontoret och ser mer än halva vägen som den ska transporteras men ingen gul postbil som står med trasig motor eller någon kö på vägen som kan hindrar den gula postbilen att transportera mitt viktiga paket till ICA så jag kan hämta ut det.

Börjar undrar om den gula postbilen tog fel och åkte runt Vättern . Det är ju visserligen fint väder och en vacker väg att åka. Men även om han tog ett antal fikaraster på vägen runt Vättern så borde han ändå hunnit fram till ICA nu.

Får nog sitta här och vänta tills imorgon för nu är ju arbetsdagen snart slut och den lilla gula postbilen har väl gått hem och nannat ……..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *