Hoppa till innehåll

Odoo nytta och nackdelar

Odoo ERP Fördelar och nackdelar
Fördelar med anpassade ERP-lösningar:

Det finns flera fördelar med kundanpassade affärssystem under de förpackade affärssystem.

1. Den uppfyller alla dina företags specifikationer. Du kan sidan bort de oönskade funktioner i detta program, om du inte vill ha dem i ditt företag förfarande.
2. Anpassad affärssystem är ett minst service program.
3. Det är billigare än förpackade resurser.
4. Anpassat program kan snabbt användas i flip struktur inom ett företag.
5. Det minskar möjligheterna att fara relevanta att skära över av stora projekt.
6. Programmet är baserat på ditt företags teknik, så att du inte bör mönstret ditt företag rutiner för att passa in i ERP-programmet.
7. För de bolagets rutiner som är fasta, är anpassad ERP botemedel bäst. Till exempel, är bokföring Journal en fast procedur som inte signifikant ändrar med tiden. För dessa företag projekt är ERP perfekt.
8. Denna ansökan stöds av erfarna designers. Om du upplever några specialiserade problem med att tillämpa eller prestanda, är formgivare beredd med alternativ.

Nackdelar med Anpassad ERP utveckling:

För nystartade företag skulle tillämpa denna ERP lösning vara en dyrare idé, i jämförelse med en vanlig packad affärssystem. Många företag skulle inte motivera att deras anställda skulle mönstret ansökan enligt deras specifikationer. Förpackade ERP alternativ är lyhörda för variationer och förändringar, i motsats till anpassade ERP alternativ, eftersom de är utformade för att uppfylla vissa specifika krav. Förpackad ERP botemedel är perfekt för aggressiv atmosfär. Om aggressiva fördelar är tillgängliga, är anpassad ERP avhjälpa ett stort no-no för företagets hem.

Att utveckla öppen källkod ERP för dina specifika affärsbehov och anpassa det till er verksamhet så kontakta JNDcom för mer information om våra tjänster

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.